Best Wool Carpets
Renovatie kantoorpand

WAT WAS DE OPDRACHT?

Het renoveren van een kantoorpand tot modern pand dat voorzien is van de laatste technieken en dat vooral gekenmerkt zou worden door het ontwerp van de zeer bijzondere gevel.

Expertises binnen dit project.

Retail
Bouw
Renovatie
Sloopwerk

WAT HEBBEN WE GEDAAN:

De uitvoerende werkzaamheden bestonden uit het gefaseerd slopen en opbouwen van hun kantoren met een hoogwaardige kwaliteit. We hebben een aanbouw aan het pand gerealiseerd ten behoeve van de uitbreiding van de opslag en we hebben een stalen bibliotheek gebouwd van 10m hoog gebouwd inpandig. Door middel van zeer specialistische constructiewerk is het uiteindelijk een prachtig pand geworden met een zeer fraai gevelbeeld.

Het was een geweldig leuke uitdaging om het kantoorpand te moderniseren tot een karakteristiek gebouw dat van alle nieuwste technieken is voorzien.

WAAR ZIJN WE TROTS OP?

Vooral het het fraaie gevelbeeld is echt een eyecatcher. Daarnaast zijn we vooral ook trots op de hoogwaardige kwaliteit en het belangrijkste: de zeer tevreden opdrachtgever die fungeert als ambassadeur voor ons bedrijf.

Jan van de Laar

Meer weten over dit project?

Wil je meer weten over dit project of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Jan van de Laar

0499 39 64 38