Naanhof Vaals

Naanhof is een grote verse boerderijwinkel in Vaals welke zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld van een boerderijwinkel naar een complete verswinkel voor de consument. Het staat bekend om haar internationale publiek, kwalitatief hoogwaardige boerderijproducten, persoonlijke aandacht en unieke winkelformule.

Wat was de opdracht?

De opdracht was het in 17 dagen tijd compleet renoveren van een oud winkelpand tot een moderne winkel en horeca combinatie met een hoogwaardige uitstraling en toch met behoud van de authentieke boerderijwinkel beleving.

"Dit is een van de grootste transformaties van een winkelpand die ik in de afgelopen 10 jaar bij Fried van de Laar heb gezien."

Wat hebben we gedaan?

Dit project omvatte vrijwel alle facetten van werkzaamheden die Fried van de Laar uitvoert. Van demontage tot aan ruwbouw en van bestrating tot aan afbouw. Dit project is letterlijk vanaf de grond weer opgebouwd.

We zijn begonnen met de complete demontage van de oude winkel. Daarna hebben we in de ruwbouwfase nieuwe staalconstructies geplaatst om de bestaande elementen op te vangen en sparingen te realiseren in constructieve wanden. Er zijn nieuwe vloeren gelegd, nieuwe puien geplaatst, wanden gezet en uiteindelijk hebben we ook de complete betimmering en bestrating van het pand gedaan waardoor alles dezelfde hoogwaardige afwerking en uitstraling kreeg.

Samen met diverse partners hebben we zeer unieke wandafwerking en details in het interieur verwerkt waardoor de winkel een geheel eigen look & feel heeft gekregen.

We zijn erg trots op de planning van dit project. Aangezien dit een eenmalig project was, hadden we geen leercurve en slechts 17 dagen voor de complete renovatie. Het project is door de ongelofelijk goede voorbereiding (18 weken) zo goed verlopen, dat het voelde alsof we al veel meer winkels van deze formule hadden verbouwd. Alles verliep soepel, alle partners zaten perfect op een lijn en hierdoor is de strakke deadline van 17 dagen voor de verbouwing gehaald. Resultaat: de opdrachtgever kreeg een maximale afwerking met een minimale sluitingstijd van de winkel.