Éen groep
Snelheid
Teamwork
Flexibiliteit
Verbindend
Disruptief

Onze bedrijven

FVDL Bouwt vooruit.

Fried van de Laar is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige onderneming die actief is in bijzondere niche-markten in Nederland én daarbuiten. Vanuit pragmatisme zijn sterke posities verworven in de retail industrie als het gaat om bouwen, verbouwen, renoveren en/of herinrichten van (merk)formules en winkels.
Lees meer >

FVDL Totaaltechniek.

FVDL Totaaltechniek is binnen de Fried van de Laar Groep ontstaan door de groeiende vraag naar specialisten op het gebied van installatietechniek in de breedste zin van het woord. Van elektrotechniek tot aan klimaatbeheersing en van veiligheidssystemen tot aan complete data en communicatie oplossingen.
Lees meer >

FVDL Projectplafonds.

In no time een geheel nieuw plafond dat zorgt voor de juiste akoestiek en de perfecte uitstraling en afwerking heeft? Fried van de Laar levert en monteert het plafond dat past bij het project, budget én de wensen!
Lees meer >

FVDL Racing.

Racing Team Fried van de Laar pakt de zaken serieus aan en gaat uiteraard geen enkele uitdaging uit de weg. Zo neemt het team regelmatig deel aan de grootste challenges op het gebied van de rallysport, waaronder de Rally van Dakar, maar ook de Africa Eco Race en Morocco Desert Challenge.
Lees meer >