*/ ?>
Éen groep
Snelheid
Teamwork
Flexibiliteit
Verbindend
Disruptief

Bouw aan je toekomst op de FvdL Academy!

De wereld van de retail verandert razendsnel. Dit vraagt om continue focus op ontwikkeling, groei en het delen van kennis. Bij de FvdL Academy stappen onze specialisten in de rol van coach met als doel om jou te laten groeien en je talent optimaal te benutten. Bij onze academy vind jij alles wat je nodig hebt om jouw ambities waar te maken. Een persoonlijk ontwikkelingsplan, training, coaching, leertrajecten op de werkvloer én alle benodigde certificaten!

Het is nooit te laat voor je certificaat.

Als specialist in de bouw heb je te maken met wet- en regelgeving als het gaat om veiligheid. Bij FvdL Academy zorgen wij ervoor dat je altijd up-to-date bent en kunt doorgroeien met de juiste papieren op zak. Bij FvdL bieden wij je de volgende opleidingen en certificeringen:

– Heftruck rijbewijs en hijsbewijs
– VCA: vol en basis
– Vaktechnische certificaten
– Veiligheidscertificering
– Duurzaamheid certificeringen
– EHBO en BHV
https://friedvandelaar.nl/wp-content/uploads/Screenshot-2023-03-09-at-12.06.55.png

‘Ik kwam als sloper binnen bij Fried van de Laar. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot full time projectondersteuner. Dankzij mijn ervaring op de werkvloer ben ik de perfecte schakel tussen de werkvloer en kantoor!’

Langdurige leer trajecten en stage.

De beste leerschool is in de praktijk, van de echte specialisten. Bij Fried van de Laar hebben we altijd leerlingen en stagiaires onder onze hoede, in verschillende functies en zowel op HBO als MBO niveau maar ook in de vorm van BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg). Met BBL werk je tijdens je opleiding al mee op de werkvloer en kun je doorgroeien van sloper tot voorman, uitvoerder. Of van office manager tot werkvoorbereider of projectleider. Alles is mogelijk, als jij maar wil! Bij Fried van de Laar stimuleren we onze medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen met behulp van een persoonlijk leerplan. Wat wil je bereiken? Waar wil je naar toe en wat heb je daarvoor nodig? Als jij de drive hebt, bieden wij jou de kans. En samen maken we jouw ambities waar!