Coco & Sebas ‘s-Hertogenbosch

De opdracht was om het pand van Coco & Sebas (in samenwerking met Redie Interieurs) in zo’n kort mogelijke periode, kostenbesparend en zo effectief mogelijk om te bouwen tot een winkel met de uitstraling die past bij het merk. De winkel moest een pure beleving van het prachtige merk Coco & Sebas worden. Voor dit pand in Den Bosch zochten ze een geschikte aannemer om het pand naar de wensen van de klant te maken. Door de vele klussen welke we met Redie Interieurs hebben mogen uitvoeren was de keuze zo gemaakt. Een opdracht op basis van snelheid, kwaliteit en met de wensen en eisen van een retail merk… perfect voor Fried van de Laar.

Hoe hebben jullie de voorbereiding aangepakt?

Zoals ieder project zijn we ook nu weer in een zo vroeg mogelijk stadium samen met de klant om tafel gaan zitten. In zo’n gesprek zetten we alle plannen, wensen, eisen en kaders om in een helder plan van aanpak en van daaruit gaan we samen keuzes maken.

De volgende stap is om ook alle leveranciers, partners en externe partijen te betrekken zodat die ook zo vroeg mogelijk weten wat er van hen verwacht wordt en hoe we samen als een team kunnen presteren.

En dan beginnen de werkzaamheden en is het nog een kwestie van “gewoon” de planning volgen. Onze praktische houding en zelf oplossend vermogen stellen ons ook in staat om gedurende zo’n project bij te sturen zonder dat dit direct impact hoeft te hebben op budget of planning en dat is precies wat onze opdrachtgevers zo waarderen aan ons.

"Een winkel openen is voor onze opdrachtgevers een hoogtepunt waar ze vaak al lang naar toe werken. En sommige zaken zijn pas in te schatten op het moment dat een verbouwing gaande is. Dat begrijpen wij."

Wat hebben we gedaan?

We hebben het pand compleet gerenoveerd in zeer korte tijd. Van het demonteren van de winkel tot aan de ruwbouw tot aan de complete opbouw van de nieuwe winkel. Sloopwerkzaamheden, structurele wijzigingen aan de constructie van het pand, het aanleggen van nieuwe electra, het bouwen van koven en afwerken van plafonds en vloeren. Alles is grondig aangepakt. Het interieur werd natuurlijk verzorgd door Redie Interieurs en in samenwerking met hen is dan ook dit prachtige resultaat ontstaan.

De korte voorbereidingstijd in combinatie met soms veranderende wensen van de opdrachtgever maken zo’n project erg uitdagend. Maar uiteindelijk telt maar een ding: een tevreden klant. Dus hebben alle partijen snel geschakeld, zich flexibel opgesteld en samen hebben we de opening tot een groot succes gemaakt. Het was een erg leerzaam en goedlopend project waar we als Fried van de Laar samen met onze installateurs en leveranciers weer hebben laten zien wat we in een korte periode kunnen presteren. Deadlines zijn bij ons heilig en kwaliteit gaat boven alles.