L’oréal Paris
Bataviastad

De uitdaging

Renovaties in de retail zijn altijd een uitdaging. Vooral bij grote merken, omdat alles draait om het  creëren van de juiste merkbeleving. Dit zie je terug in onze keuze van de materialen, de afwerking en de kwaliteit van ons werk. L’oréal Paris is een van de grootste cosmetica merken ter wereld. Deze nieuwe vestiging in Bataviastad moest dan ook zowel in afwerking als uitstraling uniek in zijn soort worden.

Een uitdagende opdracht met veel belangen en van een bijzonder hoog niveau. Precies waar wij van houden!

Expertises binnen dit project.

Retail
Bouw
Renovatie
Sloopwerk

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestonden uit  een totaalpakket. Van bouwwerk tot aan schilderwerk, installatiewerk, vloertegelwerk, stucwerk, installatietechniek en verlichting. Kortom, samen met onze partners droegen wij de verantwoordelijkheid voor de complete uitstraling van de nieuwste L’oréal winkel.

Dit prachtige project hebben we in samenwerking met Redie Interieurs Oirschot B.V. opgepakt. Wij verzorgden de gehele verbouwing en Redie het interieur. Twee partners die op dezelfde manier denken en werken.  De ideale combinatie dus om de doorlooptijd van 6-8 weken tot aan de grote opening van de winkel te realiseren en ook nog eens met een duidelijke missie: “het afwerkingsniveau is belangrijker dan snelheid”.

Samenwerken met de juiste aanpak

Het startpunt was een volledig casco locatie, waardoor we direct konden starten met installatiewerk en het uitzetten van wanden en plafonds. Vrijwel tegelijkertijd startte ook de opbouw fase, waardoor alle partijen al in een vroeg stadium konden meedenken over de best passende oplossingen. 

Na het stellen konden de verschillende wandafwerkingen en schilderwerken ingezet worden. Dit was ook het ideale moment voor een compleet lichtplan. Licht maakt immers de ruimte, zeker bij een winkel. 

Met de plaatsing van een prachtige, zeer hoogwaardige tegelvloer was de basis compleet. Waarmee alle focus op het interieurwerk en de laatste zeer gedetailleerd afwerking kwam te liggen met een absolute top uitstraling als resultaat.

Wat maakte dit project opvallend?

  • Een bijzonder detail in de afwerking van de winkel, is de wijze waarop de vloer en het plafond perfect matchen. Door de zorgvuldig gekozen zwarte vloerdelen en de zwarte plafonddelen, zijn het plafond en de vloer een exacte spiegel van elkaar. Al met al was ook dit weer een prachtig vooruitstrevend project met een afwerking op het hoogste niveau.
Jan van de Laar

Meer weten over dit project?

Wil je meer weten over dit project of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Jan van de Laar

0499 39 64 38