Hallo Jumbo
Sevenum.

Een uitdagend project met een goudgeel randje

Na jarenlang dé vaste partner van Jumbo te zijn geweest voor demontage van hun winkels, was dit één van onze eerste officiële projecten waar we de totale afbouw mochten realiseren. Een prachtig totaalconcept van bijna 3000 vierkante meter winkeloppervlakte, met diverse pilots en speciale afwerkingen.

Het bouwen van de Jumbo beleving

De winkels van Jumbo zijn altijd een echte beleving en dit filiaal is daarop zeker geen uitzondering. Tijdens het project lag de focus op de uitstraling en afwerking van de winkel. Van bijzondere plafondafwerkingen en speciale tegelwerken tot aan prachtige versafdelingen en een uitgebreide drankenafdeling, inclusief gezellige koffiecorner. Alles naadloos aansluitend op het totaalconcept van Jumbo!

Een uitdagende planning

Een winkel van bijna 3000 meter in 2.5 week compleet renoveren. Van demontage tot aan de opening. Dat mogen we met recht een echte uitdaging noemen! Zeker gezien de specials en pilots die in deze winkel moesten komen. Gelukkig houden wij wel van een challenge en met een scherpe planning, ervaren topteam en de juiste partners pakten we deze met beide handen aan. En met succes!

“We zijn met dit project volledig in het diepe gegooid. Met zo’n grote winkel met zoveel specials en in zo’n korte tijd. Maar samen met onze partners hebben we alles op alles gezet en is het ons gelukt om het project succesvol en op tijd op te leveren!”

Roel van de Laar – Projectleider FVDL

Het bouwproces:

In januari werd de opdracht van Jumbo om de eerste winkels af te bouwen officieel en de eerste opname voor Sevenum volgde vrij snel daarna.

Na het maken van een strakke planning, hebben we een compleet ketenpark ingericht zodat alle materialen, gereedschappen en middelen op locatie aanwezig waren

Daarna volgde de demontage, waarbij we de winkel compleet leeg haalden. Van de inventaris, tot aan alle installaties, plafonds en wanden. Om effectief te kunnen bouwen moesten we eerst helemaal terug naar casco, dus alles ging eruit!

Daarna begon de opbouw fase. De wanden en installaties werden geplaatst en staalconstructies voor diverse afdelingen werden opgezet. De vlonders en koven werden gebouwd en natuurlijk werd alles netjes afgetimmerd. 

Als laatste volgde de afwerking in de vorm van bijzondere plafonds, luifels en wandtegelwerk. Hier werd echt alles op alles gezet voor het hoogste afwerkingsniveau. 

Leuk om te weten:

Dagelijks waren er op de locatie ruim 100 man aan het werk in de verschillende disciplines. Onder de professionele leiding van RBM projectmanagement bureau hebben we samen met de partners van Jumbo weer een project van topniveau opgeleverd!

De Jumbo specials:

Een walk in fridge, die via de achterkant bij gevuld kan worden

Speciale wand- en plafondafwerkingen 

Unieke luifels boven de verschillende versafdelingen, geheel in de Jumbo beleving!

Een pick-up point om de vaste klanten van de Jumbo Sevenum tijdens de verbouwing toch van dienst te kunnen zijn 

Complete vernieuwing van het buitenterrein, inclusief het emballage punt

Yes, we dit it!

We hebben met alle partijen als één team samengewerkt en als team de deadline gehaald. Het nieuwste Jumbo filiaal werd feestelijk (binnen de geldende Corona maatregelen) geopend door het team van Jumbo Sevenum en de ondernemer. En de reacties van de gasten waren overweldigend! En dan kunnen wij alleen maar met een grote glimlach en vol trots zeggen; “Yes, we did it!”

Expertises binnen dit project.

Retail
Bouw
Renovatie
Sloopwerk

Meer weten over dit project?

Wil je meer weten over dit project of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Roel van de Laar

0499 39 64 38