Estee Lauder
Designer Outlet

ESTEE LAUDER ROERMOND

Het bouwbureau van het bekende cosmetica merk Estee Lauder vroeg ons om hun nieuwste winkel te bouwen voor de Designer Outlet in Roermond. In deze case lees je hoe wij in twee weken tijd  een lege ruimte omtoverden tot een winkelervaring van het hoogste niveau.

BOUWEN OP HET HOOGSTE NIVEAU

Estee Lauder is een merk dat bekend staat om haar oog voor perfectie. De opdracht was om een luxe cosmetica winkel te ontwikkelen voor de Designer Outlet in Roermond. Een project van het hoogste niveau dat gekenmerkt moest worden door het afwerkingsniveau en de uitstraling van het Estee Lauder merk.

Expertises binnen dit project.

Retail
Bouw
Renovatie
Sloopwerk

ONZE AANPAK

Om te komen tot een afwerking van het allerhoogste niveau is een grondige voorbereiding van levensbelang. We zijn samen met diverse partners direct opname op locatie gaan doen om, een inschatting te kunnen maken van de locatie en werkzaamheden. 

Het was een leegstaand pand wat ons de mogelijkheid gaf om direct aan de slag te kunnen. Tegelijkertijd moesten we rekening houden met de openingstijden en logistieke uitdagingen die komen kijken bij een druk bezocht outlet centrum. Het tijdspad was duidelijk: twee weken van begin (casco) tot aan overdracht van de winkel aan de klant

DE WERKZAAMHEDEN

Vanaf het begin hebben we goed gekeken naar het gewenste afwerkingsniveau en naar de specifieke wensen, eisen en details van dit project. Vervolgens zijn we binnen enkele weken gestart met werkzaamheden

In dit project hadden wij de rol van afbouwpartij. Denk hierbij aan het op van bouwen wanden, plafonds, maar ook het schakelen met onze installateurs om alle voorzieningen in het pand aan te leggen. Van calculatie tot aan werkvoorbereiding, de complete uitvoering, afbouw werkzaamheden en de oplevering. Kenmerkend voor dit project was het hoge afwerkingsniveau.

WAAR ZIJN WE HET MEEST TROTS OP?

De nieuwe Estee Lauder winkel is een winkel van het hoogste niveau. Van  de beste afwerking tot aan het gebruik van de mooiste materialen. We zijn erg trots op een vrijwel perfecte planning en ons geweldig bouwteam, dat deze planning heeft weten te halen. Missie geslaagd!

Jan van de Laar

Meer weten over dit project?

Wil je meer weten over dit project of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Jan van de Laar

0499 39 64 38