ALS EEN FAMILIE
BOUWEN WIJ SAMEN
VOORUIT AAN DE TOEKOMST

GEGROEID VAN KLEIN FAMILIEBEDRIJF TOT EEN VAN DE TOPSPELERS IN DE MARKT.

Wat in 1994 is begonnen als een klein en ambitieus familiebedrijf, is uitgegroeid tot één van de topspelers in de markt. Hoe we dit voor elkaar hebben gekregen? Door altijd praktisch en probleemoplossend te werken, door altijd vooruit te kijken en door uitdrukkelijk oog te hebben voor bepaalde niches in de markt. Specialisatie is de sleutel tot succes. Fried van de Laar heeft haar naam en reputatie opgebouwd door tal van bekende Retailers van dienst te zijn met haar bliksemsnelle en vakkundige ombouw en renovatie van winkels. Denk hierbij aan namen als Jumbo Supermarkten, LaPlace, AHOLD, Domino’s Pizza, Subways, Holland Casino’s, Shell en nog vele anderen.

ONZE VISIE.

Verandering is een gegeven. In de retail wereld, maar ook in de bouwsector. Denk aan bijvoorbeeld de impact van razendsnelle ontwikkelingen van bestaande en nieuwe technologie en toepassingen daarvan. Maar ook globalisering, duurzame innovaties en het snel veranderende consumentengedrag creëren allemaal de kaders van de bouw- en retail sector van de toekomst.

De enige manier waarop deze veranderingen kunnen worden benut als kansen, is door vooruit te kijken en vooruit te bouwen. Continue werken aan het herzien, verbeteren en efficiënter toepassen van onze processen. Iedere dag werken wij aan de vraag: wat kunnen we vandaag doen om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers ook morgen hun voorsprong behouden?

ONZE MISSIE.

“Het is onze missie om de opdrachtgever een voorsprong te geven door het realiseren van bouw- en renovatieprojecten waarin geen onnodige euro of minuut wordt verspild.”

De snel veranderende consumentenbehoefte zorgt voortdurend voor nieuwe uitdagingen. Hierdoor ontstaat de noodzaak om te blijven anticiperen waarbij de klantbeleving centraal staat. Tegelijkertijd is het bouwen of renoveren van een pand een langetermijn investering. Als wij ervoor kunnen zorgen dat wij maximaal efficiënt en effectief bouwen en renoveren, dan stellen wij daarmee onze opdrachtgevers in staat om sneller hun investering terug te verdienen. Dit stelt hen weer in staat om vooruit te denken en vooruit te kijken.

KERNWAARDEN.

PERSOONLIJK.

Wij zijn een platte, mensgerichte organisatie. Niet werkend vanuit hiërarchie maar vanuit de passie voor ons vak als verbindende factor. Alle mensen van ons bedrijf werken samen als één team en wij staan altijd voor elkaar klaar. Zo bouwen wij met elkaar vooruit.

PRAKTISCH.

Wij zijn hands-on. Onze oplossingen staan niet in vuistdikke rapporten, maar vertalen zich direct door naar de werkvloer. Wij spreken heldere taal met als doel het verbeteren van de interne samenwerking en die met onze opdrachtgevers.

EFFICIËNT.

Wij zijn een goed geoliede machine en onze oplossingen dragen bij aan de snelheid en efficiëntie van het proces. Deze snelheid maken wij door snel te leren en door continue processen te optimaliseren.

BETROUWBAAR.

Op ons kun je altijd rekenen, we gaan uitdagingen zeker niet uit de weg. Wij zeggen niet alleen wat we doen maar doen ook wat we zeggen. En ook al lijken dingen soms onmogelijk, samen vinden wij voor alles een oplossing.

WIJ GAAN GRAAG OVER ONZE GRENZEN

Als wij zeggen dat we geen uitdaging uit de weg gaan, dan bedoelen we hiermee ook dat wij graag de grens over gaan. In dit geval letterlijk. De meeste opdrachtgevers van Fried van de Laar opereren voor de Nederlandse markt, maar steeds vaker realiseren wij ook prachtige Retail projecten in België, Duitsland, Frankrijk en zelfs in Zwitserland.

 

Daag ons uit!

FRIED VAN DE LAAR RACING.

Als het vooruitkijken, het creëren van snelheid en het oplossen van problemen in je bloed zit dan is er eigenlijk maar één logische andere grote passie: “Autosport”. Het racing team van Fried van de Laar is een passie die door dehele familie gedeeld wordt en zelfs door het hele bedrijf voelbaar is.

“Fried van de Laar Racing” pakt de zaken serieus aan en gaat geen uitdaging uit de weg. Zo neemt het team regelmatig deel aan de grootste challenges op het gebied van de rallysport. Dit zijn de Dakar Rally’s maar ook de Africa Eco Race en de Morocco Desert Challenge.

 

JE KUNT ONS BELLEN.

0499 39 64 38

Iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur.

OF WIJ BELLEN JOU TERUG.

Laat je telefoonnummer achter, dan laten wij via een sms weten hoe laat we je terugbellen.
Bel mij terug!