Jumbo Weert opent haar deuren

Woensdagochtend heeft de gloednieuwe Jumbo supermarkt aan het Sint Jobplein 2 haar deuren geopend en we zijn enorm trots op het resultaat dat is neergezet. De uitdaging draaide om een nieuwbouwlocatie en het doel was even eenvoudig als uitdagend: maak de beste en mooiste supermarkt van Nederland en transformeer een normale supermarkt naar een totaal nieuwe en unieke supermarkt beleving met foodmarket elementen.

Gefeliciteerd, Jumbo!

Het realiseren van de bakkerijafdeling was echt de kroon op ons werk. De afdeling is door Jumbo zelf ontworpen en het was aan ons om dit ontwerp naar het volgende niveau te tillen door een perfecte uitvoering. Veel hiervan is maatwerk met als hoogtepunt een prachtige eiken luifel die wij hebben mogen maken. Echt geweldig om te zien!

Wij kijken terug op een leerzaam en goedlopend project. Het was vooral een project waarin we als Fried van de Laar hebben kunnen laten zien dat we ook in staat zijn om mee te denken, om slimme keuzes te maken die onze opdrachtgever tijd en geld schelen. Het blijft natuurlijk altijd fantastisch dat we weer hebben kunnen laten zien dat wij simpelweg een van de snelste bouwbedrijven van Nederland zijn, zonder ook maar een klein beetje in te leveren op kwaliteit.

Wij feliciteren Jumbo van harte met wat misschien wel het mooiste filiaal van Nederland is geworden.