9 APRIL
OPEN DAG

Op 9 april nemen wij je graag mee in de razendsnelle wereld van de retail bouw en renovatie. Fried van de Laar is de afgelopen jaren van klein familiebedrijf uitgegroeid tot de topspeler als het gaat om bliksemsnelle, vakkundige en duurzame ombouw en renovaties van winkels.

Open dag bij FVDL Groep

Kom jij ook naar onze open dag op 9 april? Wij nemen je graag mee in de razendsnelle wereld van de retail bouw en renovatie.

Fried van de Laar is de afgelopen jaren van klein familiebedrijf uitgegroeid tot de topspeler als het gaat om bliksemsnelle, vakkundige en duurzame ombouw en renovaties van winkels. Zoals Jumbo, LaPlace, Holland Casino, Pathé bioscoop, L’Oréal Paris en Coco & Sebas.

Op de open dag krijg je van ons een complete rondleiding door een van de duurzaamste gebouwen van Nederland, je kunt rondkijken in onze werkplaatsen en je krijgt de unieke kans om onze nieuwe Dakar truck en het team met eigen ogen te bekijken.

Ben je op zoek naar een leuk bedrijf om te werken, zoek je een stageplaats of heb je gewoon altijd al eens een kijkje willen nemen in ons bedrijf? Kom dan gezellig langs op 9 april vanaf 10:00 uur in Best.