FVDL ACADEMY
BOUWEN AAN
JOUW TOEKOMST

De Fried van de Laar Academy is dé kweekvijver voor talent in de bouw. Samen bouwen we aan de toekomst en jouw carrière. Met de nodig training, leertrajecten, cursussen en certificeringen word jij gegarandeerd een topspeler!

Bekijk hier onze vacatures

Talenten van nu, de specialisten van morgen.

De wereld van de retail verandert razendsnel. Dit vraagt om continue focus op ontwikkeling, groei en het delen van kennis. Bij de academy stappen onze specialisten in de rol van coach. We nemen medewerkers en leerlingen onder onze hoede om ze door te laten groeien en hun talent optimaal te benutten.

Onze academy biedt alles wat jij nodig hebt om jouw ambities waar te maken. Een persoonlijk ontwikkelingsplan, training en coaching, leertrajecten op de werkvloer en alle  benodigde certificaten.

Het is nooit te laat voor je certificaat.

Veiligheid voorop! Als specialist in de bouw heb je te maken met wet- en regelgeving als het gaat om veiligheid. We zorgen dat je altijd up-to-date bent en kunt doorgroeien met de juiste papieren op zak.

Trainingen en certificeringen die we bieden:
– Heftruck rijbewijs en hijsbewijs
– VCA – vol en basis
– Vaktechnische certificaten
– Veiligheidscertificering
– Duurzaamheid certificeringen
– Code 95
– EHBO en BHV

Langdurige leertrajecten en stage

Leren doe je het beste in de praktijk van de echte specialisten. We hebben altijd leerlingen en stagiaires onder onze hoede, in verschillende functies en op zowel HBO als MBO niveau in de vorm van BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg)

Zo doe je tijdens je opleiding meteen ervaring op de werkvloer en kun je doorgroeien van sloper tot voorman of uitvoerder. Op kantoor tot office manager, werkvoorbereider of projectleider. Alles kan, als je maar wil!

Ontwikkeltrajecten van medewerkers.

Ook binnen het bedrijf stimuleren we onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Iedereen binnen Fried van de Laar heeft een persoonlijk leerplan. Wat wil je bereiken? Waar wil je naartoe, en wat heb je daarvoor nodig?

Wij zijn een organisatie in groei en doorlopende ontwikkeling is daarin vanzelfsprekend. Als jij de drive hebt, bieden wij je de kans. Samen maken we jouw ambities waar!

Ik kwam binnen bij Fried van de Laar als sloper. Intussen ben ik doorgegroeid tot full time projectondersteuner. Door mijn ervaring weet ik als geen ander hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Dat maakt me de perfecte schakel tussen de werkvloer en kantoor!

Roy Strijbos – Projectondersteuner

Bekijk hier al onze vacatures!

Leren doe je bij De Beste Bouwers uit Best.

Werken en leren doe je bij Fried van de Laar, maar ook direct op projecten van de grote merken van Nederland zoals Jumbo, LaPlace, Holland Casino, Pathé bioscoop, L’Oréal Paris en Coco & Sebas.

Het bedrijf is de afgelopen jaren van klein familiebedrijf uitgegroeid tot de topspeler als het gaat om bliksemsnelle, vakkundige en duurzame ombouw en renovaties van winkels. Dus als jij klaar bent voor een echte uitdaging en je wilt je ontwikkelen in je vak, dan ben je bij De Beste Bouwers uit Best aan het juiste adres!