De eerste stap.

Slopen is vaak de eerste stap in het bouw of renovatie proces. Het is de voorbereiding van de opbouw fase. Daarom noemen wij dit ook liever demontage. Een goed opgesteld demontageplan kan er voor zorgen dat uw pand in fases wordt gesloopt, waarbij de bedrijfsfunctie in gebruik kan blijven. Een proces dat zorgvuldig samengesteld wordt per specifieke klantbehoefte en altijd veilig, doordacht en procesmatig.

Meer dan platgooien.

We starten deze fase met een grondige analyse van de actuele situatie op de locatie. Op basis van onze bevindingen stellen we samen met onze opdrachtgevers een gedetailleerd plan van aanpak op. In dit plan van aanpak maken we tevens een inventarisatie van de te verwachten afvalstromen, zodat we alle afval goed en efficiƫnt kunnen
hergebruiken of afvoeren. We zorgen altijd voor een gecontroleerde, veilige omgeving waardoor er vaak al gebouwd kan worden tijdens de sloopwerkzaamheden. Indien we specialistische stoffen tegenkomen dan hebben wij daarvoor alle expertise in huis en ook op het gebied van stofbeheersing staan we ons mannetje. Dat is het voordeel van het werken met een specialist.

Jan van de Laar

MEER WETEN OVER ONZE EXPERTISES?

Wilt u meer weten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

JAN VAN DE LAAR

0499 39 64 38