RETAIL EEN NIEUWE WEG INSTUREN.

Met meer dan 250 winkelrenovaties voor vrijwel alle grote A-merken, hebben wij ons in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste Retail specialisten in de bouwsector. Van sloop en totaalrenovatie tot aan de bouw van compleet nieuwe winkel- en horecapanden. Wij weten precies wat er in de Retail branche nodig is om vooruit te kunnen bouwen.

Nergens veranderen de behoeftes en trends zo snel als in de wereld van Retail. Verandering van consumentengedrag is een gegeven en de winkelbeleving moet hierop aan blijven sluiten. De Retail branche moet voortdurend anticiperen op nieuwe trends en rekening houden met technologische ontwikkelingen die elkaar steeds sneller opvolgen.

Als ondernemer wil je kunnen inspelen op alle veranderingen en de kansen benutten die hierdoor ontstaan voor jouw marktsegment.

Slim, snel en efficiënt werken werken aan de bouw en renovatie van winkelpanden en bedrijfspanden, dat is ons specialisme. Snel en efficiënt werken leidt tot korte doorlooptijden zodat de downtime van de winkels beperkt wordt. Onze opdrachtgevers kunnen snel de deuren van hun winkel weer openen zodat omzetverliezen beperkt blijven. Slim bouwen zorgt ervoor dat we praktisch naar de openstaande vraagstukken kijken waarbij innovatie en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. Hoe kunnen we met onze oplossingen van vandaag ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers morgen in staat zijn om leading te blijven in hun marktsegment?

BINNEN 7 DAGEN EEN COMPLETE WINKEL DEMONTEREN EN OPBOUWEN. HOE DAN?

Door volledige controle op het proces van A tot Z. Dat is namelijk het eindproduct van jarenlang ervaring opbouwen en continue leren, verbeteren en optimaliseren. Het optimaliseren van onze werkprocessen, dat is ons specialisme. Wij zijn ervan overtuigd dat het werk altijd beter, sneller en/of efficiënter kan en daar streven wij dan ook naar.

Waar uit zich dat in? In projectleiders die in gedachten al 10 keer de verbouwing hebben uitgevoerd voordat we überhaupt gestart zijn. In planners die de planning van een dag tot in detail beheersen. Maar ook in de medewerkers op de werkvloer die ’s avonds nog even opruimen zodat hun collega de volgende dag vooruit kan.

Wij zijn altijd bezig met het eindpunt in ons achterhoofd. Iedere dag denken wij na over het werk dat gedaan moeten worden om dat eindpunt te bereiken. Controle, overzicht en daarmee grip op het proces in termen van doorlooptijd, efficiency en kwaliteit. Samen committeren wij ons aan een opdracht en wij laten daarin niets aan het
toeval over.

De stijle leercurve van FVDL in ieder project is wat ons uniek maakt. En aangezien ondernemingen steeds sneller en meer moeten innoveren zit hier toekomst in.

Piet van der Jagt – MVRO

Jan van de Laar

MEER WETEN OVER ONZE EXPERTISES?

Wilt u meer weten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

JAN VAN DE LAAR

0499 39 64 38