MINIMALE OVERLAST, MAXIMAAL RESULTAAT!

Renoveren en tegelijkertijd de winkel openhouden? Bij ons geen enkel probleem. We zorgen niet alleen voor minimale overlast, we kunnen zelfs bezoekers van de winkel een kijkje geven in “onze keuken”. Zo betrek je jouw klanten bij het bouwproces en dit leidt tot meer klantbinding. Moet de winkel toch tijdelijk sluiten omdat de werkzaamheden te omvangrijk zijn? Dan garanderen wij een minimale sluitingstijd én minimale overlast.

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Een succesvol renovatie traject begint altijd met een goed gesprek. Een gesprek waarin we inventariseren wat de reden is van de renovatie, wat de knelpunten zijn van de huidige situatie en hoe de toekomst van de locatie eruit gaat zien. Vervolgens vragen wij direct om een harde deadline zodat we terug kunnen gaan plannen. Wat is er allemaal nodig om de gestelde deadline te halen? En wat zijn de factoren die ervoor zorgen dat het renovatie traject succesvol verloopt?

Dat noemen wij vooruit denken.

De volgende stap is het ontwikkelen van een plan van aanpak. Een plan waaruit blijkt dat we onze opdrachtgever goed hebben begrepen en waaruit blijkt dat wij weten wat er nodig is voor tevreden klanten en collega’s. Hierin geven wij ook inzicht in zaken waar je tegenaan kunt lopen tijdens de verbouwing zodat alle betrokken partijen daar vooraf rekening mee kunnen houden.

Dan gaan we aan de slag met het ontwerpen van het pand, met de indeling en inrichting en kijken we hoe onze opdrachtgever het maximale uit zijn of haar pand kan halen. We begeleiden in deze fase ook het hele aanvraagproces voor de benodigde vergunningen en we beginnen met vooruit denken in de vorm van een globale eerste planning. We maken alle constructieberekeningen en indien er schuifplannen nodig zijn zorgen we daar ook voor.

Is dit alles akkoord dan begint het proces van het integraal inplannen van het project, het van bestellen van materialen, het prefabriceren van materialen en niet te vergeten het zorgdragen voor alle benodigde expertises. Zo vormen we een compleet renovatie team en nemen wij de leiding over de aansturing, begeleiding, deadlines, kwaliteit, budgetten, uren, mensen, materialen, partners etc.

In de fase van demontage (afbouw) dragen we zorg voor de afvoer van alle afvalstromen en daar waar mogelijk zorgen we voor circulaire stromen door middel van recycling of zelfs upcycling. Hierdoor worden afvalstromen weer nieuwe grondstoffen. Dit is voor ieder project maatwerk en wordt altijd vooraf inzichtelijk gemaakt. In deze fase zorgen we ook direct voor de voorbereiding van de gehele locatie, op de opbouwfase.

In de opbouwfase wordt het pand vrijwel letterlijk een nieuw pand. Aan de binnen- en buitenkant worden nieuwe materialen en nieuwe technieken toegepast om te voldoen aan de eisen van onze opdrachtgevers. Van materiaalgebruik tot aan de toepassing van de meest duurzame oplossingen, alles moet kloppen. Wij volgen daarin stap voor stap en fase voor fase het vooraf bedachte proces waardoor we altijd zeer snel en efficiënt werken. Wij laten niets aan het toeval over. Zo bouwen wij vooruit.

BESPREKEN VAN DE VOORUITGANG

Met iedere opdrachtgever hebben wij frequente meetings over de voortgang. Onze klanten zijn altijd volledig betrokken bij dit proces. Zo nodig ook de klant van de klant. Begrip is namelijk een essentieel onderdeel van onze aanpak. Wij vieren niet het hoogste punt van de bouw, wij vieren liever de dag van opening en willen graag de blijdschap ervaren van de klanten als hun vernieuwde winkel weer open is. Doordat wij onze processen zo goed kunnen managen zijn we zelfs in staat om klanten, bezoekers en consumenten “mee te nemen” tijdens de bouwwerkzaamheden. Dit leidt tot meer klantenbinding.

Ieder project weer is het onze drive en ambitie om het hele proces van voorbereiding en demontage tot aan afbouw te doorlopen met maximale efficiency. Dit zit in ons bloed. Snelheid zonder in te leveren op kwaliteit, dat is waar wij het voor doen!

Jan van de Laar

MEER WETEN OVER ONZE EXPERTISES?

Wilt u meer weten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

JAN VAN DE LAAR

0499 39 64 38