BOUWEN AAN DE TOEKOMST.

Het bouwen van een bedrijfspand is een investering in de toekomst. Het is een investering in je bedrijf waar je het maximale uit wilt halen en dat is precies waarin wij onze toegevoegde waarde kunnen laten zien. Onze jarenlange ervaring zorgt er namelijk voor dat we niet alleen de uitvoering beheersen, maar dat we ook met onze opdrachtgevers mee kunnen denken. Wat wordt het doel van het nieuwe pand, wie zijn de gebruikers, wat zijn hun behoeftes en welke behoeftes zijn misschien nu nog niet zichtbaar. Hoe maak je dus een pand zoveel mogelijk futureproof? Allemaal vragen waarover we graag onze visie geven.

Als aannemersbedrijf ontzorgen wij onze opdrachtgevers. Vergunning aanvragen? Wij helpen met alle plezier. Advies nodig? Wij staan voor je klaar. En ook over onderwerpen als de toepassing van duurzame technieken, akoestische oplossingen en circulaire toepassingen denken wij graag met je mee.

Ieder bouwproject begint met een goed plan en daarna pas volgt de uitvoering. Van grondwerk tot architectuur en van recycling tot aan de complete realisatie inclusief het managen van alle externe expertises die nodig zijn. En heel belangrijk, wij kunnen dit in de meeste gevallen zonder verstoring van de dagelijkse operaties. Kortom, wil je niets aan het toeval overlaten, laat dan alles aan ons over.

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK.

We maken een strakke, realistische planning en committeren ons vervolgens met het hele bouwteam aan de gestelde deadlines. Vervolgens plannen we alle materialen en medewerkers in en zodra het plaatje compleet is, gaan we aan de slag. Resultaat? Een snel en efficiënt bouwproject zonder verrassingen. Fried van de Laar, bouwt vooruit!

Jan van de Laar

MEER WETEN OVER ONZE EXPERTISES?

Wil je meer weten over een project of ben je nieuwsgierig hoe wij ook voor jou vooruit kunnen bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij staan met alle plezier voor je klaar.

JAN VAN DE LAAR

0499 39 64 38